Thumbs Up Coaching Rots en Water cursusaanbod

Aanbod

Rots en Water trainingen naschools

Naschoolse trainingen voor kleine groepjes van 6 tot 10 personen.

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1 uur.

Deze trainingen worden eind van de middag of begin van de avond gegeven, afhankelijk van de leeftijdscategorie. Er zijn geen vaste data wanneer een training begint, maar bij voldoende aanmeldingen start de training.

Rots en Water trainingen naschools

De individuele training wordt op een afgesproken dag en tijdstip gegeven. De inhoud van de training en het aantal bijeenkomsten wordt volledig aangepast aan de hulpvraag.

Rots en Water training voor scholen

Deze training kan preventief ingezet worden voor alle leerjaren. Ook werk ik voor hulpvragen vanuit scholen en pas de training dan aan aan de hulpvraag.

Rots en Water training voor meiden en vrouwen

Deze training is gericht op de kwaliteiten van meiden en vrouwen. Tijdens deze training leren de deelnemers hoe zij vanuit eigen kracht in het leven mogen, kunnen en durven staan.

Rots en Water training voor specifieke doelgroepen of hulpvragen

Vaak individueel of in kleine groepjes.

 • Training voor kinderen of jongeren met autismespectrumstoornissen
 • Training voor kinderen en jongeren die in hun leven te maken hebben (gehad) met trauma en/of de hierbij horende verlieservaring (rouw)
 • Één Dag Introductie Training Rots en Water (EDIT)

  U kunt mij ook inhuren voor een EDIT. De aanvraag loopt via het Rots en Water Instituut.

  Het Gadaku Institute / Rots en Water NL biedt ook één dag introductie-trainingen aan voor schoolteams en organisaties. Deze dagen worden gepresenteerd door speciaal hiervoor opgeleide en geaccrediteerde advanced Rots en Water trainers niveau 2.

  Het Rots & Water programma is een uiterst effectief programma dat zich richt op het vergroten van sociale vaardigheden en samenwerking, zelfkennis en zelfvertrouwen en is geschikt voor zowel jongens als meisjes in het Basis Onderwijs, het Voortgezet Onderwijs, Speciaal Onderwijs, hulpverlening, en jongeren met ontwikkelingsproblemen- en stoornissen.

  De EDIT is bedoeld om teams te introduceren in werkwijze en doelstellingen van het Rots & Waterprogramma. Het is tevens de beste en snelste manier om het Rots & Waterprogramma schoolbreed in te voeren, en reeds functionerende Rots & Watertrainers binnen de school of organisatie te ondersteunen.

  De inhoud van de EDIT is beschreven in het Rots en Water Starters boek en bestaat uit: leren gronden en centreren, ademkrachtoefeningen, grenzen aan leren voelen, respecteren, stellen en verdedigen, en het Rots & Water referentiekader voor communicatie op verschillende niveau’s (fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal niveau).

  Kosten van de EDIT zijn € 1.525,- voor teams van maximaal 30 personen. Daarbij inbegrepen 15 Rots & Water Starters handboeken (kostprijs € 27,50 per stuk).

  Voor informatie en reservering neemt u contact op met het Rots & Water Instituut NL. Tel: 0224-213346, e-mail: info@rotsenwater.nl

  Lefdag Training

  De Lefdag is een kansendag waarin je jezelf en de ander beter of echt leert kennen. Ruzies kunnen worden bijgelegd en vriendschappen ontstaan of versterken.

 • Misschien lijken we wel meer op elkaar dan dat we denken
 • Misschien heeft de houding, uiting of plaats in de groep van een klas- of groepsgenoot wel een achterliggende reden
 • Aspecten van de Lefdag worden hieronder aangegeven. Je hebt namelijk lef nodig om:

 • Mee te doen
 • Je laten zien
 • Te zeggen wat je denkt en voelt
 • Excuses maken voor iets wat je gedaan hebt
 • Je grenzen aan te geven
 • Te vergeven
 • Iemand te steunen
 • Iemand een compliment geven
 • Te zijn wie je wilt zijn
 • Een herkenbaar aspect in deze training is het over de streep gaan van het Challenge Day programma 'Over de streep' van Arie Boomsma.

  Tijdens een lefdag komt er veel emotie los. Na deze dag is het raadzaam om veel aandacht te besteden aan nazorg. Daarom is het te adviseren om een Rots en water training opvolgend toe te voegen als verbindend nazorg programma. Dit wordt aangeboden als pakket.

  Wilt u meer informatie over deze of één van de andere trainingen? Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op!
  © 2021 Thumbs Up Coaching. Alle rechten voorbehouden.

  Hallo daar!

  Kan ik je misschien ergens mee helpen?

  Als je hieronder op de knop klikt opent je WhatsApp en kun je met mij appen.

  Klik op de knop hieronder.

  Accepteer het verzoek.

  Start een WhatsApp chat.

  Open WhatsApp