Skip to main content
Thumbs Up coaching referentie Familie Cornelissen

Familie Cornelissen

Deze ervaring voor mijn dochter was erg fijn. Je zag haar met de week groeien.

Nu werpen de vruchten zich nog steeds af. Ze heeft veel geleerd en neemt dit hedendaags nog steeds mee. Ze zegt bijvoorbeeld: “Mama weet je nog die oefening die we ook samen deden? Was leuk he?”

Bedankt voor de leuke ervaring voor mijn oudste dochter.

Thumbs Up coaching referentie Moeder Judith & dochter Iris

Moeder Judith & dochter Iris

In één woord geweldig. Ieder kind zou het moeten doen. Het heeft mijn dochter Iris erg veranderd. Ze komt nu voor haarzelf op en is veel minder gestrest en past de technieken steeds toe. Na boosheid is ze bijvoorbeeld heel snel weer rustig.

Trainer Ronald is echt heel goed met kinderen en de kids luisteren ook goed naar hem.

Dank je wel Ronald… voor alles!

Thumbs Up coaching referentie Moeder Miranda & dochter Lila

Moeder Miranda & dochter Lila

Miranda: “Ondanks dat Lila een spontaan meisje is vond ze het moeilijk om voor zichzelf op te komen. Na Rots & Water staat ze overduidelijk steviger in haar schoenen. Bedankt Ronald!”

Lila (8): “Ik werd gepest op school en daarom kwam Ronald met Rots & Water. Toen ging het heel goed en ik ben heel trots op mezelf en vond het ook heel leuk. Het gaat nu veel beter op school. Ik ben blij dat Ronald is gekomen.”

Thumbs Up coaching referentie Michiel, Mariska & zoon Storm

Michiel, Mariska & zoon Storm

Storm was een iets wat verlegen jongen die het soms moeilijk vond om voor zichzelf op te komen. Tijdens het Rots & Water traject zagen we duidelijk een positieve ontwikkeling.

Zelfs daarna is dit nog verder vooruit gegaan. Een aanrader voor ieder kind! Ronald, bedankt voor alles.

Thumbs Up coaching referentie Antoinette Koenders leerkracht IKC De Wissel

Antoinette Koenders leerkracht IKC De Wissel

Ik heb met mijn klas groep 4/5 Rots en Water training bij Ronald van Halsema gevolgd. Vanaf het intake gesprek tot aan het einde, inclusief de ouderavond is het ons zeer goed bevallen.

Zijn betrokkenheid, lesvoorbereiding, inzet, inleving hebben ervoor gezorgd het optimale uit de kinderen te halen. Hiervan profiteren wij nog dagelijks. Zeer aan te bevelen!