Skip to main content
Thumbs Up coaching Over mij

Over mij

Ik ben Ronald van Halsema. Ik woon met mijn vriendin, onze twee geweldige kinderen en onze hond Kaj in Tolkamer.

De interesse om iets met kinderen en jongeren te gaan doen had ik al van jongs af aan, maar het was er nooit van gekomen om dit in de praktijk te brengen. Toen ik in 2015 las over het concept Rots en Water was mijn interesse meteen gewekt.

Het sprak mij zo aan dat ik meteen wist dat dit hetgeen is wat ik al jaren zocht. Ik ben de opleidingen gaan volgen om eindelijk met kinderen en jongeren te kunnen werken. Zo ben ik onder andere gediplomeerd Master trainer Lefdag en co-trainer Boksend Opvoeden en Advanced trainer Rots en Water.

Ik ben erg enthousiast om kinderen en jongeren iets bij te brengen waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Waardoor ze steviger in hun schoenen staan in alle situaties.

Ik richt me voornamelijk op kinderen en jongeren, maar voor volwassenen is dit ook zeker aan te bevelen.

Kaj

Kaj is onze Staffordshire Bullterrier. Sinds pup gaat hij al mee met mijn trainingen. Ik laat mijn deelnemers met hem spelen en met hem werken. Hij leert de kinderen reflecteren op hun lichaamstaal en stemgebruik.

Wat veel mensen niet weten is dat een Stafford een enorm lieve gezinshond is en enorm fijn om als trainingshond mee te werken. Kaj is erg lief voor kinderen!